Sådan bliver du medlem

Vi gør opmærksom på, at der altid skal rettes henvendelse til klubben/daglig leder via mail på vestbyensrideklub@gmail.com før tilmelding til hold, part, kaninpart eller opstaldning.

Sådan bliver du holdrytter:

1. Kontakt daglig leder via mail på vestbyensrideklub@gmail.com
  2. Kort samtale med daglig leder, hvor der informeres om mesterlærer-princip og fremsendelse af ”VeB vi hjælper hinanden” og ansvarstrappen, som vi forventer at man læser og forholder sig til.
  3. Hvis man fortsat ønsker at være holdrytter og der er plads, placeres man på relevant hold.

Sådan bliver du part:

1. Kontakt daglig leder via mail på vestbyensrideklub@gmail.com
  2. Kort samtale med daglig leder, hvor der informeres om mesterlærer-princip og fremsendelse af ”VeB vi hjælper hinanden” og ansvarstrappen, som vi forventer at man læser og forholder sig til.
  3. Hvis man fortsat ønsker at være part og der er plads, fremsendes en kontrakt. Denne udfyldes og medbringes til en part-samtale, der afholdes af daglig leder. Til samtalen gennemgås kontrakten, der informeres om arbejdsopgaver/weekendvagter mm. jf. klubbens principper om mesterlære og medansvar.

Sådan bliver du opstalder:

1. Kontakt daglig leder via mail på vestbyensrideklub@gmail.com
  2. Kort samtale med daglig leder, hvor der informeres om mesterlærer-princip og fremsendelse af ”VeB vi hjælper hinanden” og ansvarstrappen samt generelle vilkår for opstaldning i Vestbyens Rideklub, som vi forventer at man læser og forholder sig til.
  3. Hvis man fortsat ønsker at være opstalder og der er plads, fremsendes en kontrakt. Denne udfyldes og medbringes til en opstalder-samtale, der afholdes med deltagelse af et bestyrelsesmedlem og daglig leder. Til samtalen gennemgås kontrakten, der informeres om arbejdsopgaver/ weekendvagter mm. jf. klubbens principper om mesterlære og medansvar.

Sådan bliver du kanin-part:

1. Kontakt klubben via mail på vestbyensrideklub@gmail.com
  2. Kort samtale med kanin-ansvarlig, hvor der informeres om mesterlærer-princip og fremsendelse af ”VeB vi hjælper hinanden” og ansvarstrappen, som vi forventer at man læser og forholder sig til.
  3. Hvis man fortsat ønsker at være part og der er plads, fremsendes en kontrakt. Denne udfyldes og medbringes til en part-samtale, der afholdes kanin-ansvarlig. Til samtalen gennemgås kontrakten, der informeres om arbejdsopgaver mm. jf. klubbens principper om mesterlære og medansvar.